maanantai 23. heinäkuuta 2012

Kotipostaus osa 1: Toimivampi eteinen

Kuten tuossa jo aiemmin kirjoittelinkin, oli minulla tässä meneillään pieni sisustusprojekti, jonka tarkoituksena oli saada hiukan lisätilaa eteiseen korvaamalla suuri kokovartalopeili lipastolla ja muutenkin saada eteisestä hiukan toimivampi ja viihtyisämpi. Pysyinkin aiemmassa postauksessa näkyneessä suunnitelmassa, eikä aikaakaan kun uudistunut eteinen olikin valmis!

Lipaston hain siis Ikeasta ja korvasin siihen kuuluvat vetimet samoilla, joita meillä on myös eteisen vaatekaapeissa yhtenäisen kokonaisilmeen saamiseksi. Lipaston päälle ostin useammankin peilin kotiin kokeiltavaksi ennen kuin päädyin hopeanväriseen koristeltuun peiliin. Koristeellisen peilin sopivuudesta Ikean tusinalipaston päälle en kyllä ole ihan varma, mutta peili miellytti silmääni ja totesinkin että voihan sen aina vaihtaa myöhemmin. Laittaa vaikka joskus tulevaisuudessa meikkipöydän päälle...

Lipaston päälle ostin Ikeasta lasisen lampunjalan johon yhdistin jo valmiiksi kaapista löytyneen varjostimen. Jatkoin lasiteemaa orkidean ruukussa sekä lasisella kynttilänjalalla. Ajattelin että vuodenaikojen mukaan lipaston päällä olevia koristeita voikin sitten vaihdella ja niiden avulla sitten saada uutta ilmettä... Luulen kyllä että vaihdan tuon orkidean tuosta pois, sillä niin kaunis kuin se onkin, on eteinen täysin pimeä, eikä orkidea kestä täydellistä valon puutetta!

Image and video hosting by TinyPic
Yhden ostosreissun saldoa... Peili lähti kuitenkin vaihtoon, sillä sen myötä tuntui että valkoista oli liikaa!
 Image and video hosting by TinyPic Lopputulosta. Kankainen lehtiroskis oli heräteostos Prismasta ja sopii eteisen väritykseen.

Image and video hosting by TinyPic
Uudet vetimet tekivät lipastosta ryhdikkäämmän näköisen ja sopivat peilin väritykseen.

Image and video hosting by TinyPic
Pöytälamppu tuo pehmeää valoa muuten pimeään eteiseen.

Image and video hosting by TinyPic

Toivottavasti näistä kuvista sai edes hiukan selvää. Lopputuloksen kuvaaminen oli vaikeaa, sillä eteisessämme ei leveys riitä siihen että kuvia olisi saanut lipaston edestä...

Itse kuitenkin olen kohtalaisen tyytyväinen lopputulokseen ja ainakin eteinen on pysynyt helpommin siistinä kun tavaroille on nyt oma paikkansa!

9 kommenttia:

  1. On kyllä kaunis lopputulos! Mukavan harmoninen ja rauhallinen :) Omaan silmääni peili sopii oikein hyvin ikean"tusinalispaston" päälle, sillähän sitä kontrastia saa kun yhdistää erilaisia materiaaleja :) Oikein kaunis ja kotoisa eteinen!

    VastaaPoista
  2. Voi miten kaunista! Odotan kyllä innolla tulevia kotipostauksia. Olin aivan onnesta soikeana, kun huomasin, että olet palannut takaisin blogimaailmaan! Tyylisi on kyllä kehittynyt huikeasti silloisista ajoista! Saan kyllä sinulta niin paljon inspiraatiota pukeutumisen ja jopa ruuanlaiton suhteen. :) Postaustoiveista tulisi mieleen viimeaikaiset kirjasuosikkisi ja reissunne Jenkeissä, mitä kaikkea ehdittekään nähdä New Orleansin lisäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Maria ja kiva kuulla että olet nyt löytänyt tännekin! :)
      Tuhannet kiitokset kauniista sanoistasi. Postaustoiveet pistän korvan taakse ja yritän ehtiä toteuttamaan mahdollisimman pian! :)

      Poista
  3. Onpa tosi kaunis! Harmi tosiaan ettei Orkidea viihdy hämärässä, muuten itsekin pitäisin kyseistä kukkasta eteisessä.

    VastaaPoista
  4. Ihanasti sisustettu! Kiva blogi muutenkin!!
    ingastina.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Tulipa kyllä hyvä lopputulos, ihanan kodikas ja tyylikäs! :)

    VastaaPoista
  6. Hyvin kaunis ja kodikas eteinen:) Itsellä pitäisi olla sama projekti edessä, meillä on vielä pienempi eteinen eikä kaappitilaa yhtään(!) Tosi vaikeaa mahduttaa naulakko ja lipasto samaan nurkkaan. Ja sitten vielä peili johonkin pikkuseinälle. Mutta enköhän mä vielä jotain keksi :)

    VastaaPoista